Japonské pohánkové soba rezance s dusenou kapustou.
Kyslú kapustu som nahrubo nasekala, na oleji opražila nakrájanú cibuľu, nasekaný cesnak, nahrubo mleté čierne korenie, pridala kapustu, bobkový list, nesolila-kapusta bola slaná dosť, podliala podľa potreby, udusila. Ak máte prislanú, prepláchnite pod tečúcou vodou. Ochutnať dopredu je dobrý nápad. Dochutila podľa potreby. V osolenej vode som domäkka za pár minút uvarila rezance z pohánkovej múky, zliala, prepláchla vlažnou vodou, premiešala s kapustou. Sýte a zdravé-posilnenie srdca, krvi, imunity-jedlo, čo nezaťaží žalúdok-a je rýchlo na stole. Pohánkové rezance a kyslá kapusta, možno nie tak bežná, no aspoň pre mňa skvelá kombinácia.Chutia aj s čerstvou kyslou kapustou-rezance variť treba.
Fotografia, text, realizácia c Maja Kadlečíková
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.